Eiken vloeren

Wij nodigen u graag uit bij ons in de studio. Hier gaan we vooral veel luisteren naar uw wensen en laten we u onze mogelijkheden zien. Door middel van afbeeldingen, een prachtige vloer in onze showroom en alle denkbare vloer samples.

Op basis hiervan maken we op locatie de tweede afspraak, om naar de woning te kijken, de vloeren te inspecteren, de aannemer te leren kennen. Wanneer alles duidelijk is kunnen wij een voorstel maken waarvan wij zeker weten dat het hout snijdt!

Neem contact op
"Het moment waarop de vloer wordt gelegd, markeert het einde van een bouw- of verbouwproject en onthult de woning voor het eerst in zijn volle omvang. Plotseling vallen alle elementen op hun plek en worden de ruimtes met elkaar verbonden."

Eikenhouten visgraat vloer

Vloeren zijn te vergelijken met maatkleding. Waar geen enkel mens gelijk is zijn woningen dat ook niet. Maatwerk is dan ook de belangrijkste factor bij het selecteren van een houten vloer. Of het nu gaat om planken, visgraat of Hongaarse punt, de kracht zit in het detail. Deze details kunnen net het verschil maken. Wij gaan samen met u opzoek naar de beste vloer, passend in de woning. De vorm, de breedte van de planken, de wijze van afwerking en de kleur zijn de variabelen waar we veel aandacht aan besteden. We gaan zelfs zo ver dat we de gekozen opties bij u in de woning komen presenteren.

+31 20 21 17 188

Neem contact op