Maatwerk tafel

Bij VANOUDS Amsterdam bieden wij u eindeloze mogelijkheden voor het creëren van uw perfecte houten of epoxy tafel. Met onze uitgebreide kennis en expertise informeren wij u graag over alle opties en zijn we in staat om aan al uw persoonlijke wensen te voldoen.

Of het nu gaat om de houtsoort, de vorm, de afwerking of het onderstel, bij ons is alles mogelijk. Samen met u vinden we het ideale stuk hout om uw perfecte blad te realiseren.

Onze missie is om u te voorzien van gedetailleerde informatie en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Met uw input en ons vakmanschap kunnen we een tafel op maat creëren dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Neem contact op Prijzen

Onze collectie

Prijzen

De prijs van een VANOUDS tafel wordt berekend per vierkante meter. Onderstaande prijzen zijn exclusief btw en inclusief massief stalen onderstel, levering en montage op locatie in Nederland.

Mat gelakte tafels

Eiken, beuken en iepen
€1900,- per m2
Notenhout
€2600,- per m2
Fossiel eiken
€2900,- per m2

Epoxy tafels

Eiken, beuken en iepen
€2200,- per m2
Notenhout
€2900,- per m2
Fossiel eiken
€3200,- per m2
Neem contact op
“Wij bevriezen het moment waarop hout het allermooist is. We zetten een heftig en bewogen verhaal van soms duizenden jaren stil in de tijd.”

De Bog Oak salontafel collectie

Als u op zoek bent naar een unieke en stijlvolle salontafel die de tand des tijds kan doorstaan, dan is een fossiel eiken salontafel de perfecte keuze voor u. Bij ons vindt u de meest indrukwekkende selectie van gefossiliseerd eiken, dat wel 7000 jaar oud is en een fascinerend verleden heeft.

Onze fossiel eiken salontafels zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van eikenhout dat al duizenden jaren oud is, dragen we bij aan een duurzame en verantwoorde manier van meubelmaken.

We hebben altijd een ruime voorraad salontafels beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de specificaties en prijzen.

De Bog Oak salontafel
“Eerlijke natuurproducten halen het beste in elkaar naar boven”

Het onderstel

Ons massief stalen tafelonderstel is de perfecte keuze voor uw interieur. Gelast in onze werkplaats, past het bij elke hout- of epoxyhars tafelblad. Het geeft uw tafel een stoere uitstraling en is verkrijgbaar in transparante of mat zwarte coating voor €950,- ex. btw. Wij bieden ook onderstellen aan in andere materialen zoals messing. Contacteer ons voor meer informatie en wij maken uw tafelonderstel op maat.

Recht massief stalen poot met gepoedercoaten messing onderstel voor tafel op maat
Massief zwart vogue frame-ambachtelijke-tafels
Recht massief zwart stalen onderstel-ambachtelijke-tafels
U-profiel stalen onderstel-ambachtelijke-tafels