Beukenhouten tafels

Alle bomen in west Europa zijn beschermd en dat is maar goed ook. Hout is immers het mooist wanneer het een gezonde boom is! Al ons hout is duurzaam, wat inhoudt dat er geen bomen gekapt worden enkel en alleen voor de opbrengst van het hout. Er zijn echter momenten dat het kappen van een boom noodzaak is, en de mooiste exemplaren komen bij ons terecht.

Contact Prijzen
beukenhouten tafel
IMG_4632-ambachtelijke-tafels

De (rode) beuk is hier een prachtig voorbeeld van. Deze mooie exemplaren zijn vaak honderden jaren oud en komen in de laatste fase van hun leven vaak in aanraking met schimmels en bacterien. Deze tasten de stevigheid van het hout aan waardoor de boom instabiel wordt. Ook zie je in de zomer steeds minder blad aan de boom. Aan het hout van een dergelijke beuk zie je letterlijk deze overlevingsstrijd. Het hout laat zien dat het leven van de boom lang en mooi is geweest.

 

beuken, houten, hout, tafel, hoogglans, epoxy, messing, onderstel, massief, nerf, knoesten, scheuren, gaten, rustiek, bruin, rood, chique, interieur
epoxy, tafel, joe merino, amsterdam, hout, beuken, staal, onderstel, massief, kledingwinkel, hoogglans, design, interieur

Prijzen

De prijs van een beuken tafel wordt berekend per vierkante meter. Onderstaande prijzen zijn exclusief btw en inclusief massief stalen onderstel, levering en montage op locatie in Nederland.

Beuken
โ‚ฌ1900,- per m2
Neem contact op

Andere houtsoorten