Notenhouten tafels

De eerste jaren van ons bedrijf hebben we uitsluitend gewerkt met walnoot. De tekening en de kleur van het hout zijn ongelofelijk mooi, dat gaat nooit vervelen. Veel van ons succes hebben wij te danken aan deze prachtige houtsoort. Het hout varieert van lichtbruin tot diep donkerbruin, met soms zelfs tinten rood en paars. Deze warme kleurschakeringen geven notenhout een tijdloze en elegante uitstraling. Het unieke nerfpatroon van notenhout is een ware blikvanger.

Neem contact op
tafel-van-notenhout-ambachtelijke-tafels
notenhouten, tafel, id&t, kantoor, vergadertafel, groen, leer, kruispoot, interieur, design, lampen, studio LIV, linda, vanouds, amsterdam, a'dam toren, tapijt

Notenhout is niet alleen geliefd om zijn esthetische eigenschappen, maar ook om zijn duurzaamheid en sterkte. Het hout is hard en dicht, waardoor het bestand is tegen slijtage en deuken. Dit maakt het ideaal voor meubels die dagelijks intensief worden gebruikt, zoals tafels. Over het algemeen straalt notenhout een gevoel van verfijning en luxe uit en voegt het een vleugje tijdloze schoonheid toe aan elk interieur.

Kom langs
notenhouten, tafel, rond, massief, stalen, onderstel, vanouds, amsterdam, gespiegeld, bookmatch, epoxy, hoogglans, stoer, rustiek, massief
epoxy tafel design hutspot-ambachtelijke-tafels

Prijzen

De prijs van een notenhoutenVANOUDS tafel wordt berekend per vierkante meter. Onderstaande prijzen zijn exclusief btw en inclusief massief stalen onderstel, levering en montage op locatie in Nederland.

Notenhout
โ‚ฌ2600,- per m2
Contact

Andere houtsoorten